Ιμπαγάσα: «Κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Αργεντινός μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιμπαγάσα: «Κάνουν κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Cope μίλησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα για όλα όσα έγιναν στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή το βράδυ στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός που βρίσκεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού μίλησε για την απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα και παράλληλα τόνισε πως όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα μόνο καλό δεν κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Υπάρχει μία σύγχυση. Νομίζω ότι θα γίνει μία συνάντηση με τη FIFA αυτές τις ημέρες, αλλά αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι νεωτέρας. Η εικόνα που βγήκε την επόμενη ημέρα δεν είναι καλή ούτε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε για την Ομοσπονδία. Έχουν γίνει διάφορα στη Θεσσαλονίκη. Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που εξετάζονται και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως, αυτά που συμβαίνουν δεν είναι καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του «Κάνιο και συνέχισε: «Είχε παιχνίδι ο Ολυμπιακός στην Κρήτη και πριν απογειωθούμε είδαμε κάποια πράγματα. Όλα έγιναν όταν φύγαμε».

Ο Αργεντινός ρωτήθηκε και για τη νέα του εμπειρία ως προπονητής και απάντησε: «Ειλικρινά, δεν έχει περάσει πολύς καιρός που είμαι προπονητής. Τώρα, καταλαβαίνω ότι το να είσαι προπονητής είναι περίπλοκο. Όταν παίζεις είναι πιο ωραίο. Επίσης, όταν τελειώνει η προπόνηση και είσαι προπονητής πρέπει να σκεφτείς διάφορα πράγματα, αλλά μου αρέσει αυτή η εμπειρία».