Ολυμπιακός: Το φιλικό με τη Χάντερσφιλντ και οι ευκαιρίες

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι θα παίξει την Πέμπτη (1/12) ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τη Χάντερσφιλντ με τον Μίτσελ να σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες.

Ολυμπιακός: Το φιλικό με τη Χάντερσφιλντ και οι ευκαιρίες

Έφτασε η ώρα για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της χειμερινής του προετοιμασίας. Οι Πειραιώτες την Πέμπτη (1/12, 17:00, CS1) θα αντιμετωπίσουν τη Χάντερσφιλντ και το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Εστεπόνα όπου πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

Είναι το πρώτο ματς που θα παίξει η ομάδα του Πειραιά μετά τη χειμερινή διακοπή για το Μουντιάλ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντι τους την πρώην ομάδα του Άβιλα, ο οποίος έχει μείνει εκτός προετοιμασίας.

Υπάρχει, ωστόσο σοβαρό ενδιαφέρον γι’ αυτή την αναμέτρηση, αφού αναμένεται να αποκαλυφθούν και κάποια από τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Μίτσελ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Βέβαια όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται σε πρόσωπα που βρίσκονται στην Εστεπόνα και είναι σημαντικό να δει και ο Ισπανός τεχνικός σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Οι πιο τρανταχτές περιπτώσεις είναι ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος από την ημέρα που επέστρεψε στον Ολυμπιακό δεν έχει παίξει καθόλου με την ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι ένας παίκτης που θέλει να τον δει ο Μίτσελ να αγωνίζεται και βασικά να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό. Βέβαια πέρα από τον Ελβετό χαφ και η υπόλοιπη ομάδα θα πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Μίτσελ, πάντως σε αυτά τα δύο φιλικά παιχνίδι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του. Θέλει να δώσει ευκαιρίες πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το πώς θα διαμορφωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού για το υπόλοιπο της σεζόν.