Το μήνυμα του Νάτχο, χαμόγελα από Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο 30χρονος χαφ έδειξε στο ματς με την Εθνική ομάδα του Ισραήλ ότι είναι έτοιμος για τις μεγάλες «μάχες» των Πειραιωτών.

Το μήνυμα του Νάτχο, χαμόγελα από Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Μία από τις ποιοτικές προσθήκες που έχει κάνει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Μπίμπαρς Νάτχο. Ο Ισραηλινός είναι ο παίκτης που έψαχνε η ομάδα του Πειραιά όλο το καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής που θα βγάλει τη μπάλα σωστά μπροστά προς την επίθεση.

Μέχρι τώρα έχει παίξει ελάχιστα λεπτά στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Στο τελευταίο ματς που αγωνίστηκε περισσότερο από 15 λεπτά έδειξε στοιχεία της ποιότητας του. Το σημαντικότερο μήνυμα από τον Μπίμπαρς Νάτχο ήρθε από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας του Ισραήλ.

Το βράδυ της Παρασκευής αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλβανία. Η εικόνα του ήταν αρκετά καλή, ενώ να σημειώσουμε πως έπαιξε και ως αρχηγός. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι ο Νάτχο έστειλε μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς για τον βαθμό ετοιμότητας του, διότι ήταν από τις τελευταίες προσθήκες, αλλά συνεχώς ανεβαίνει και φωνάζει ότι είναι έτοιμος.

Βγάζοντας ολόκληρο το παιχνίδι του Ισραήλ με την Αλβανία έδειξε πως πλέον είναι έτοιμος και ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί να ποντάρει πάνω του. Ο κόουτς έχει κάθε λόγο να χαμογελά βλέποντας ένα βασικό του όπλο να δηλώνει παρών ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.