Ολυμπιακός: Οι πρώτες ημέρες στην Εστεπόνα και το άγνωστο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΕΠΟΝΑ: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη χειμερινή του προετοιμασία και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή για να ξεκινήσει την αντεπίθεση του με την επανέναρξη των αγώνων.

Ολυμπιακός: Οι πρώτες ημέρες στην Εστεπόνα και το άγνωστο

Ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι θα δούμε με την επανέναρξη των αγώνων και να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά πως ο Ολυμπιακός θα είναι αλλιώς. Άλλωστε αυτή η διαδικασία της χειμερινής προετοιμασίας είναι πρωτόγνωρη και κανείς δεν ξέρει πως θα λειτουργήσει και τι θα βγει στο γήπεδο.

Επομένως αυτό που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να καταγράφουμε τι συμβαίνει στην Εστεπόνα και τι προθέσεις έχει ο Μίτσελ για τον Ολυμπιακό από εδώ και πέρα.

Είναι δεδομένο πως σε πρώτη φάση υπάρχει μία αλλαγή στο κλίμα της ομάδας και σαν μέτρο σύγκρισης παίρνουμε τις τελευταίες δύο προετοιμασίες του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές και το απολαμβάνουν και σοβαρά το βλέπουν. Το ίδιο και ο Μίτσελ που ξέρει πως όταν θα κυλήσει ξανά η μπάλα στο χορτάρι θα υπάρχει η απαίτηση για νίκες.

Ο 59χρονος τεχνικός δεν έφερε την ομάδα του στην Ισπανία για διακοπές και αυτό το αντιλαμβανόμαστε σε κάθε προπόνηση. Θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το προσπαθεί και στο «ΦΩΣ» της Τετάρτης (30/11) υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για το τι επιχειρεί κάνει.

Το πώς θα του βγουν όλα αυτά στο γήπεδο και στα επίσημα είναι κάτι που θα το δούμε στην πορεία. Όπως επίσης θα πρέπει να περιμένουμε και τις επόμενες προπονήσεις του Ολυμπιακού για να βγάλουμε και πιο ασφαλή συμπεράσματα για ποδοσφαιριστές που αποτελούν στοίχημα για το κλαμπ.

Όσοι βρίσκονται εδώ στην Costa del Sol δεν είναι και δεδομένο πως θα ανήκουν στο ρόστερ και τον Ιανουάριο. Αυτό είναι δεδομένο. Το θέμα για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι να μπορέσει να κερδίσει όσους περισσότερους μπορεί. Και βασικά ο στόχος του Μίτσελ είναι να τον κάνει ξανά ομάδα με αρχές. Αυτό κρατάμε από αυτές τις δύο ημέρες στη νότια Ισπανία και περιμένουμε και τις επόμενες προπονήσεις.