Ο μεγάλος στόχος του Ναουέλ μέσω Ολυμπιακού

Ο Ισπανός εξτρέμ κερδίζει τις εντυπώσεις μέχρι τώρα στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων», ενώ έχει μεγάλο κίνητρο να πετύχει στους Πειραιώτες.

Ο μεγάλος στόχος του Ναουέλ μέσω Ολυμπιακού

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας Κ21 θα βρίσκεται τον ερχόμενο Ιούνιο στην Ιταλία όπου θα πραγματοποιηθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων. Στην ομάδα της Ιβηρικής Χερσονήσου έχει ανοίξει ήδη μεγάλη κουβέντα για τους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν σε αυτή και ο ομοσπονδιακός προπονητής Λουίς ντε Λα Φουέντε σε δηλώσεις του τόνισε πως υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην ομάδα.

Η ηλεκτρονική έκδοση της Marca φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για τους ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στην Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ματίας Ναουέλ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει κάνει συμμετοχές με την Κ21 της Ισπανίας, αλλά έχει χάσει τη θέση του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας αν βρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό έχει πάρα πολλές πιθανότητες να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας.

Για τον νεαρό εξτρέμ αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο έτσι ώστε να πετύχει με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλει να βρίσκεται το καλοκαίρι του 2019 στην Ιταλία και ξέρει καλά πως η παρουσία του με τους «ερυθρόλευκους» θα είναι καθοριστική για κάτι τέτοιο. Στην Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας αγωνίζεται και το μεγάλο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης Μάρκο Ασένσιο.

Με την Κ21 της Ισπανίας έχει παίξει 12 λεπτά στο ματς με την Σουηδία στις 13/10/2015 και 11 λεπτά στο ματς με την Ιταλία την 1η Σεπτέμβρη του 2017. Από τότε δεν κλήθηκε ξανά και για τον ίδιο είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας.