Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Παλάσιος έπειτα από 22 μέρες

Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί Κυπριακού εδάφους ολοκληρώθηκε με χαμόγελα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που είδε τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Παλάσιος έπειτα από 22 μέρες

Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Πέγειας, όπου θα πραγματοποιηθεί για τις επόμενες 9 μέρες η χειμερινή προετοιμασία του "τριφυλλιού", συνδυάστηκε με την επιστροφή του Σεμπαστιάν Παλάσιος σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα, για πρώτη φορά μετά τη θλάση που υπέστη στο ντέρμπι της 6ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Ο "Τούκου" προπονήθηκε κανονικά έπειτα από 22 μέρες, συμμετείχε σε όλες τις ασκήσεις του προγράμματος δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του και πως μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στο αγωνιστικό πλάνο των "πράσινων".

Πιθανότατα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα τον προφυλάξει από το πρώτο φιλικό της Πέμπτης (1/12) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά και λογικά θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο τεστ με την Πάφο (4/12) και τη Νέα Σαλαμίνα (7/12) προκειμένου να αρχίσει να βρίσκει σιγά-σιγά και πάλι το ρυθμό του μετά από την απουσία του τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και κάτι.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θέλησε να ανεβάσει πολύ την ένταση της πρώτης προπόνησης της ομάδας στην Πέγεια, λόγω και της κόπωσης που υπήρχε από το ταξίδι.

Ο Βέρμπιτς είχε ένα μικρό σφίξιμο στο πόδι προς το τέλος του προγράμματος, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό κι αποχώρησε προληπτικά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Το φιλικό της Πέμπτης με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, όπως όλα δείχνουν θα γίνει στις 14:00, διότι οι Ισραηλινοί θέλουν να αναχωρήσουν αμέσως μετά για την πατρίδα τους. η ώρα έναρξης θα οριστικοποιηθεί έως το πρωί της Τρίτης (29/11).