«Θα χάσει το... Μουντιάλ ο Χάμες»

Στην Κολομβία δεν ασχολούνται μόνο με το νέο συμβόλαιο ή τις φήμες για τη νέα σχέση του Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και για το ότι δεν θα δει αγώνες του Μουντιάλ επειδή θα παίζει με τον Ολυμπιακό! 

«Θα χάσει το... Μουντιάλ ο Χάμες»

Οτιδήποτε κάνει ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί είδηση στην πατρίδα του, δείγμα της τεράστιας εκτίμησης που υπάρχει για τον Κολομβιανό άσο του Ολυμπιακού στα μέρη του.

Δεν είναι ότι αναφέρονται σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά του, καθώς αναμεταδίδονται πληροφορίες σχετικά με το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και τις αυξημένες αποδοχές που αναμένεται να έχει.

Δεν είναι ότι ασχολούνται με την προσωπική ζωή του, καθώς υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα για νέα σχέση του με μοντέλο από την Κολομβία.

Γράφουν και ότι επειδή βρίσκεται στην Ισπανία με την αποστολή του Ολυμπιακού, δεν θα έχει την ευκαιρία να δει παιχνίδια του Μουντιάλ, διότι εκείνη την ώρα θα παίζει φιλικά με την ομάδα του! «Την Πέμπτη ο Χάμες θα χάσει ματς της τελευταίας αγωνιστικής και την Κυριακή παιχνίδια της φάσης των «16» καθώς θα αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό εναντίον της Χάντερσφιλντ και της Σταντάρ Λιέγης». Παραθέτουν το πρόγραμμα των φιλικών του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις, καθετί που έχει σχέση με την παρουσία του σπουδαίου ποδοσφαιριστή στην ελληνική ομάδα...