ΑΕΚ: Στην Ολλανδία για την μίνι - χειμερινή προετοιμασία!

Από την Κυριακή (27/11) το απόγευμα η 26μελής αποστολή της ΑΕΚ έχει καταλύσει επί Ολλανδικού εδάφους που ως τις 5 Δεκέμβρη θα πραγματοποιήσει το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας της ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της

ΑΕΚ: Στην Ολλανδία για την μίνι - χειμερινή προετοιμασία!

Για δεύτερη φορά στην σεζόν είναι στην Ολλανδία, από την Κυριακή (27/11), η ΑΕΚ.

Μετά από 12 μέρες αδείας, παίκτες, προπονητικό τιμ και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος πήραν το αεροπλάνο με προορισμό τις Βρυξέλλες κι από εκεί οδικώς, μετέβησαν στο Μπουργκ Χααμστέντε, το απόγευμα.

Εκεί όπου μπήκαν τα «θεμέλια» της ομάδας του Αλμέιδα το περασμένο καλοκαίρι, επέλεξε ο Αργεντινός τεχνικός να συνεχίσει τη δουλειά στην μίνι – χειμερινή προετοιμασία, λόγω του Μουντιάλ.

Στις Κάτω Χώρες η «Ένωση» θα μείνει ως τις 05/12 και θα ξεκινήσει από Δευτέρα (28/11) την προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων της, σε Κύπελλο (αρχικά) και πρωτάθλημα (αμέσως μετά την λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Εκτός από προπονήσεις θα διεξαχθεί και φιλικό ματς επί Ολλανδικού εδάφους (04/12).

Νέο πρόσωπο ο Πάολο Φερνάντες, ενώ στην αποστολή μετέχουν κι αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ Β: (οι γκολκίπερ Θεοχάρης – Χατζηεμμανουήλ, οι Ραντόνια, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Μαχαίρας αλλά κι οι Παρράς, Ντάικο).

Υπενθυμίζεται πως ο Τσούμπερ τελικά έμεινε στην Αθήνα για αποθεραπεία (λόγω του ειδικού εξοπλισμό που απαιτείται κι είναι αδύνατο να μετακινηθεί) εν αντιθέσει με τους (προερχόμενους από τραυματισμό) Ελίασον – Άμραμπατ που είναι στην Ολλανδία.

Οι Έλληνες διεθνείς (Μάνταλος, Ρότα, Τζαβέλλας και Αθανασιάδης), θα ενσωματωθούν στην αποστολή στην Ολλανδία την Τρίτη (29/11) έχοντας εξτρά άδεια λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική ομάδα), ενώ οι πέντε Μουντιαλικοί (Χατζισαφί – Μοχαμάντι, Βίντα, Πινέδα και Σιμάνσκι) παραμένουν στο Κατάρ.