Ολυμπιακός: Μπορεί να φέρει... τούμπα την κατάσταση ο Μαρσέλο;

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει κλεφτές ματιές για αριστερό μπακ (σ.σ. δεν βγήκε τυχαία το όνομα του Σουλεϊμάν Ντουμπιά της Ανζέ), θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ένα μέτρο πίεσης στον Μαρσέλο. Ίσως και στον Ντόρον Λάιντνερ.

Ολυμπιακός: Μπορεί να φέρει... τούμπα την κατάσταση ο Μαρσέλο;

Ξαφνικά εμφανίστηκε στο προσκήνιο το όνομα του Σουλεϊμάν Ντουμπιά της Ανζέ. Ένας αριστερός μπακ με αρκετά χιλιόμετρα στην Γαλλία και το γεγονός ότι εκπνέει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2023, θα μπορούσε να είναι στα υπέρ του Ολυμπιακού εφόσον αποφασίσει να κινηθεί για τον χειμώνα. Από το να τον χάσει ελεύθερο το καλοκαίρι η Ανζέ, θα συζητούσε την πώλησή του με μία λογική τιμή...

Όλη αυτή η κουβέντα, όμως, που γίνεται για αριστερό μπακ, είναι σε συνάρτηση με το τι θα δείξει ο Μαρσέλο στην προετοιμασία στην Ισπανία. Ένας Μαρσέλο που - κακά τα ψέματα - δεν είναι καθόλου σίγουρη η παραμονή του στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Άλλωστε, είναι πολλά τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που τον έχουν με το ένα πόδι στην έξοδο από τον Ρέντη. Πάλι την Κυριακή (27/11) υπήρχαν ρεπορτάζ για Φλουμινένσε, Μποταφόγκο, Γαλατασαράι και... Ρόμα.

Θα καταφέρει ο Μαρσέλο να κόψει οποιαδήποτε συζήτηση περί απόκτησης αριστερού μπακ; Με τα έως τώρα δεδομένα που έχει παρουσιάσει, πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια θα φανεί στο χορτάρι κατά πόσο θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένος προς το καλύτερο...

Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, ο Μίτσελ περισσότερο τον χρησιμοποιούσε πιο μπροστά και όχι σε ρόλο αριστερού μπακ. O Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έβγαλε μία διάθεση τις προηγούμενες μέρες στον Ρέντη, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αρκετή για να φέρει τούμπα την κατάσταση.

Η ευκαιρία θα του δοθεί στην Ισπανία... Όμως πάντοτε θα υπάρχει πάνω από τον Μαρσέλο ένα τεράστιο «πέπλο μυστηρίου» για το αν θα καταφέρει ποτέ να φτάσει στα επίπεδα που τον θέλει ο Μίτσελ.

Τα σενάρια λοιπόν που βγαίνουν για ματιές σε αριστερά μπακ, θα μπορούσε να αποτελέσουν κατά κάποιο τρόπο ένα μέτρο πίεσης για τον Μαρσέλο. Ίσως και για τον Ντόρον Λάιντνερ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει τον Μίτσελ και μένει να φανεί αν θα τον πείσει στο δεκαήμερο της Ισπανίας.

Εκείνο που μένει στο τέλος της ημέρας πάντως, είναι ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει για αριστερό μπακ... Κι αυτό, γιατί θέλει να είναι προετοιμασμένος.