Ολυμπιακός: Τα μπέρδεψαν με Ντε Λα Φουέντε οι Γάλλοι

Στην Γαλλία γίνεται λόγος για σχέση της μεταγραφής Ροντινέι στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση του Ντε Λα Φουέντε. Κάπως τα έχουν μπερδέψει στην Μαρσέιγ που ψάχνουν άλλη ομάδα για τον Αμερικανό εξτρέμ. 

Ολυμπιακός: Τα μπέρδεψαν με Ντε Λα Φουέντε οι Γάλλοι

Το ενδεχόμενο της απόκτησης από τον Ολυμπιακό του Ροντινέι απασχολεί έντονα τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ στη Λ. Αμερική (και όχι μόνο στην Βραζιλία, αφού θέλει τον παίκτη και η Ρίβερ Πλέιτ), αλλά έχει γίνει θέμα και στην Ευρώπη.

Στην Γαλλία, μάλιστα, ρεπορτάζ που έχουν σχέση με την Μαρσέιγ κάνουν λόγο για σύνδεση της μετακίνησης του δεξιού μπακ της Φλαμένγκο στον Ολυμπιακό με την αποχώρηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε για την ομάδα από την οποία έχει δοθεί δανεικός στους Πειραιώτες.

«Μόλις πάρει τον Ροντινέι ο Ολυμπιακός θα δώσει τον Ντε Λα Φουέντε πίσω στην Μαρσέιγ», γράφουν στην Γαλλία και προφανώς κάπου τα έχουν μπερδέψει. Καθώς η μία υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την άλλη. Ο Αμερικανός εξτρέμ που έχει κοπεί από την αποστολή για την προετοιμασία στην Ισπανία είναι ούτως ή άλλως προς επιστροφή στην Μαρσέιγ, η οποία ψάχνει άλλη ομάδα για να τον δώσει δανεικό. Με ενδιαφερόμενη κυρίως την Βαγιαδολίδ.