Αργεντίνικα ΜΜΕ: «Ο Ροντινέι απέρριψε τη Ρίβερ Πλέιτ, γιατί ήρθε σε προφορική συμφωνία με Ολυμπιακό»

Επιβεβαιώνεται και από την Αργεντινή η πληροφορία που θέλει τον Ροντινέι να βρίσκεται μία ανάσα από τον Ολυμπιακό.

Αργεντίνικα ΜΜΕ: «Ο Ροντινέι απέρριψε τη Ρίβερ Πλέιτ, γιατί ήρθε σε προφορική συμφωνία με Ολυμπιακό»

Ο Ροντινέι Μαρσέλο που αναμένεται να αποτελέσει τον νέο βασικό δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, είχε απασχολήσει μεταξύ άλλων και τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ωστόσο, όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής, οι «μιγιονάριος» έφαγαν... πόρτα από τον 30χρονο Βραζιλιάνο μπακ, επειδή «έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για δύο χρόνια»!

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού αφορά 2,5 χρόνια και όχι 2, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει.

Η ουσία είναι ότι μετά τον... καταιγισμό των ρεπορτάζ από την Βραζιλία ότι ο Ροντινέι ετοιμάζεται να περάσει για πρώτη φορά τον Ατλαντικό για χατίρι του Ολυμπιακού, ήρθαν και τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή για να επιβεβαιώσουν τη διαφαινόμενη μεταγραφή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ροντινέι είχε τεθεί υπόψη των Πειραιωτών εδώ και 10 μέρες. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Φλαμένγκο, ήταν απολύτως λογικό ο Ολυμπιακός να ψαχτεί για την περίπτωσή του και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, οι δύο πλευρές οδηγούνται σε «γάμο».

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρεθεί ακόμα και στην Ισπανία, όπου από την Δευτέρα (28/11) ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τη μίνι χειμερινή του προετοιμασία στην πόλη Εστεπόνα της Ανδαλουσίας.

Πλέον, αυτό που απομένει να μάθουμε είναι τι λέει η πλευρά του Ολυμπιακού για τον Ροντινέι και αν όντως είναι τόσο κοντά όσο λένε οι Βραζιλιάνοι και εσχάτως οι Αργεντίνοι...