Ολυμπιακός: Έτοιμος να πει το «ναι» ο Ροντινέι

Η προοπτική του Ολυμπιακού ιντριγκάρει τον Ροντινέι, ο οποίος θέλει να παίξει για πρώτη φορά έξω από την χώρα του και έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από Βραζιλία και Μέση Ανατολή σύμφωνα με Μέσα της πατρίδας του.

Ολυμπιακός: Έτοιμος να πει το «ναι» ο Ροντινέι

Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στην αναζήτηση του ποδοσφαιριστή που θα κληθεί να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας και ο εκλεκτός των πρωταθλητών ακούει στο όνομα Ροντινέι.

Πρόκειται για τον δεξιό οπισθοφύλακα της Φλαμένγκο, ο οποίος μένει ελεύθερος την 1η Ιανουαρίου και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa Libertadores ενώ ήταν βασικός και αναντικατάστατος με 46 συμμετοχές και 6 ασίστ.

Όπως είναι λογικό, ο Ολυμπιακός θα είχε εκ προοιμίου δύσκολο έργο εάν ήθελε να τον αποκτήσει καθώς ο Ροντινέι είχε τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο των μεγάλων της χώρας του όσο και ομάδων από τις ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής, κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσε να πάρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο εάν το επιθυμούσε.

Αντίθετα , σύμφωνα με τα Μέσα της Βραζιλίας, ο Ροντινέι έχει αποφασίσει να δοκιμάσει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του έξω από την Χώρα του καφέ και έτσι απέρριψε τόσο την πρόταση ανανέωσης της Φλαμένγκο όσο και την προσφορά που δέχθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Οι Βραζιλιάνοι το πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω τονίζοντας πως ο έμπειρος μπακ ναι μεν έχει στα χέρια του μια καλή πρόταση από το Ντουμπάϊ και το Κολοράντο του MLS ωστόσο τον ιντριγκάρει η ιδέα να αγωνιστεί στην Ευρώπη και δη στον Ολυμπιακό.

Ο Ροντινέι θεωρεί ότι έφθασε η στιγμή για αυτήν την πρόκληση στην καριέρα του και είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.