Ολυμπιακός: Μόνο με τον Τσιμίκα συγκρίνεται ο «ντόρος» γύρω από τον Ιν Μπομ

Ο καταιγισμός ρεπορτάζ και πληροφοριών για το ενδιαφέρον ομάδων από top πρωταθλήματα για τον Ιν Μπομ παραπέμπουν σε εποχές... Κώστα Τσιμίκα!

Ολυμπιακός: Μόνο με τον Τσιμίκα συγκρίνεται ο «ντόρος» γύρω από τον Ιν Μπομ

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν λέμε ότι ο Ιν Μπομ θα ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Τσιμίκας και θα πάει στη Λίβερπουλ ή σε άλλο κορυφαίο κλαμπ της Premier League.

Στεκόμαστε κυρίως στον «ντόρο» που έχει προκαλέσει η παρουσία του Νοτιοκορεάτη στο πρώτο μισό της σεζόν και στον πρώτο του αγώνα στο Μουντιάλ κόντρα στην Ουρουγουάη. Έναν «ντόρο» που είχε προκαλέσει κάποτε και ο Τσιμίκας, καταλήγοντας στη Λίβερπουλ.

Εξηγούμαστε λοιπόν: Ο Τσιμίκας από τον Οκτώβριο του 2019 είχε δει το όνομά του να φιγουράρει σε ρεπορτάζ κορυφαίων αγγλικών, ιταλικών, γερμανικών και ισπανικών ομάδων! Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δέκα μήνες αργότερα θα περνούσε τις πύλες του «Άνφιλντ».

Ο Ιν Μπομ έχει αναγκάσει ένα «τσούρμο» γερμανών «κατασκόπων» να κατασκηνώσουν στα γήπεδα του Κατάρ και να τον τσεκάρουν από κοντά. Η Φράιμπουργκ για παράδειγμα εντυπωσιάστηκε από το ματς που είχε παίξει ο Ολυμπιακός στην Γερμανία, εκεί όπου ο Νοτιοκορεάτης έκανε... θραύση.

Η Φράιμπουργκ ήταν από τις πρώτες ομάδες που δέχτηκαν το «stop» με ορίζοντα τον Ιανουάριο, καθώς ο Χουάνγκ δεν πρόκειται να πάει πουθενά.

Άλλο, όμως, είναι το θέμα μας. Πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία φορά που θυμόμαστε παίκτη τον Ολυμπιακό να είχε κάνει τέτοιο «σαματά» σε μεταγραφικά σενάρια ή σε επίπεδο ενδιαφέροντος από συλλόγους του εξωτερικού. Ούτε ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν είχε κάνει τέτοιο «θόρυβο». Ένας Ποντένσε που χάρη στις ενέργειες του Ζόρζε Μέντες πήγε στην Γουλβς.

Ο Χουάνγκ δύσκολα θα κάνει μεταγραφή - βόμβα τύπου Τσιμίκα, αλλά ένα είναι το μόνο σίγουρο: Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο έως το τέλος της σεζόν, θα... σφαχτούν αρκετές ομάδες στα πόδια του το καλοκαίρι, δίχως φυσικά αυτό να σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα ενδώσει κιόλας...