Ολυμπιακός: Οι ευκαιρίες που δίνει ο Μίτσελ στην Ισπανία και τα μηνύματα

Ο Μίτσελ έδειξε τις προθέσεις του για το ρόστερ και φυσικά έστειλε και το μήνυμα σε αρκετούς πως θα τους δώσει την ευκαιρία, αλλά θα πρέπει να την αρπάξουν.

Ολυμπιακός: Οι ευκαιρίες που δίνει ο Μίτσελ στην Ισπανία και τα μηνύματα

Τη Δευτέρα το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού θα «πετάξει» για την Ισπανία και στην Εστεπόνα θα πραγματοποιήσει τη μίνι χειμερινή προετοιμασία. Ο Μίτσελ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα μπουν στο τσάρτερ για τη Μάλαγα και κάποια πράγματα φάνηκαν για το τι έχει στο μυαλό του.

Επιβεβαίωσε πως θέλει να δουλέψει με έναν περιορισμένο αριθμό ποδοσφαιριστών και γι' αυτό μόλις 27 θα είναι στο αεροπλάνο εκ των οποίων οι τρεις θα είναι τερματοφύλακες. Ο Ολυμπιακός θα πάει στην Ισπανία έχοντας απουσίες λόγω του Μουντιάλ, αλλά από την άλλη άνοιξαν και το δρόμο για να πάρουν ευκαιρίες κάποιοι ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα Ιν Μπομ, Ουί Τζο, Σισέ και Κούντε είναι στο Κατάρ, ενώ ο Βαλμπουενά είναι τραυματίας. Επομένως πρόκειται για πέντε ποδοσφαιριστές και από αυτούς τουλάχιστον οι τρεις θα είχαν θέση στην προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους. Εάν αυτό συνέβαινε τότε σίγουρα κάποιοι δεν θα ανέβαιναν στο αεροπλάνο τη Δευτέρα το πρωί.

Ο Ντόι δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που παίρνουν ευκαιρία, διότι έχει δείξει τι μπορεί να κάνει και ο Μίτσελ πλέον τον υπολογίζει για βασικό στέλεχος της ομάδας. Ο Νταμπό είναι μία τέτοια περίπτωση. Τον έχει ξεχωρίσει εδώ και εβδομάδες ο Μίτσελ και τώρα θα του δώσει τη δυνατότητα να δείξει αν έχει θέση στο ρόστερ. Ο Καλογερόπουλος επίσης δεν είναι στην κατηγορία των παικτών που παίρνουν ευκαιρία, διότι και τον ξέρει ο Μίτσελ, αλλά και θέλει στόπερ.

Ευκαιρία, όμως, δίνει στον Λάιντνερ από τον οποίο περίμενε κάτι παραπάνω όταν τον είδε να παίζει με τον Ολυμπιακό Β'. Ευκαιρία δίνει στον Σαμασέκου που επίσης δεν τον έχει πείσει μέχρι στιγμής. Ο Φορτούνης με τον Κασάμι επίσης καλούνται να κερδίσουν τον προπονητή τους επί ισπανικού εδάφους, ενώ ακόμη και οι Αγκιμπού, Μπόουλερ έχουν την ευκαιρία να δείξουν κάτι περισσότερο. Και φυσικά την ευκαιρία του παίρνει ο Μαρσέλο με τον Μίτσελ να περιμένει να δει από τον Βραζιλιάνο σταρ κάτι διαφορετικό απ' ότι έχει δει μέχρι τώρα. Επομένως γίνεται κατανοητό πως όσοι βρεθούν για ένα δεκαήμερο στην Ισπανία δεν έχουν και εξασφαλισμένη θέση στο ρόστερ.