Με Πάλμα οι προπονήσεις του Άρη

Επέστρεψε ο Λουίς Πάλμα στις προπονήσεις του Άρη, όπως και ο Οντουμπάτζιο. Είδε μπάσκετ ο Πάρντιου που περιμένει ενίσχυση. 

Με Πάλμα οι προπονήσεις του Άρη

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη το Σάββατο (26/11) με την παρουσία του Λουίς Πάλμα και του Μόουζες Οντουμπάτζιο που επέστρεψαν από την άδεια την οποία είχαν πάρει από τη διοίκηση. Κάνοντας πρόγραμμα επανένταξης. Ο Πάλμα μίλησε μάλιστα στην πατρίδα του για τον Έντουιν Ροντρίγκες, λέγοντας ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα κάνει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει δώσει ρεπό για την Κυριακή, αλλά ένα γκρουπ παικτών θα συνεχίσουν τις προπονήσεις, με τον Άγγλο τεχνικό και κάποιους ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν διά ζώσης τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου με την Καρδίτσα.

Ο Πάρντιου περιμένει τις εξελίξεις από τη μεταγραφική προσπάθεια της διοίκησης, τόσο για την αντικατάσταση του Μαντσίνι που δεν συμμετέχει στις προπονήσεις, όσο και για τον χαφ που προσπαθεί να κλείσει η ομάδα, έχοντας τις τελικές αποφάσεις για την απόκτηση του Τσέχου διεθνούς Βλάντιμιρ Νταρίντα της Χέρτα.