Πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού κοιτάζει ο Απόλλων Πόντου

Την περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν εξετάζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού κοιτάζει ο Απόλλων Πόντου

Ελεύθερους παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ του ψάχνει ο Απόλλων Πόντου. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζεται πολύ σοβαρά από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αυτή του Μάικλ Ολαϊτάν.

Ο 25χρονος Νιγηριανός επιθετικός είναι γνωστός του τεχνικού της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, από το κοινό τους πέρασμα στη Βέροια.

Ο Ολαϊτάν ήρθε στον Ολυμπιακό το 2013 και η θητεία του σημαδεύτηκε από ένα σοβαρότατο επεισόδιο υγείας. Κατά τη διάρκεια του «αιώνιου» ντέρμπι κι ενώ ο αγώνας βρισκόταν στο 30', ο Νιγηριανός έπεσε ξαφνικά στο έδαφος δίχως να έχει επαφή με κάποιον, προκαλώντας την έντονη ανησυχία τόσο των παικτών και των δύο ομάδων όσο και των οπαδών που φοβήθηκαν για το χειρότερο.

Οι γιατροί εισήλθαν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο και επανέφεραν γρήγορα τον Ολαϊτάν, με τους θεατές του γηπέδου αλλά και τους ανθρώπους και των δύο ομάδων να χειροκροτούν για την ενθάρρυνση του παίκτη. Η διάγνωση των γιατρών ήταν ότι επρόκειτο για ιογενή μυοκαρδίτιδα, η οποία προκλήθηκε από λοίμωξη και προκάλεσε με τη σειρά της καρδιακές αρρυθμίες και έπειτα το λιποθυμικό επεισόδιο που προκάλεσε έντονη ανησυχία. Ο Ολαϊτάν παρέμεινε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και ανάρρωση αρκετές μέρες μένοντας εκτός γηπέδων για όλο το υπόλοιπο της περιόδου 2013-14.

Ο επιθετικός από την Νιγηρία έχει αγωνιστεί ακόμα σε Εργοτέλη, Τβέντε και Πανιώνιο.