Φιλική νίκη του Παναιτωλικού επί της Φαρούλ (vid)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 2-1 της Φαρούλ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Ρουμανία και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές.

Φιλική νίκη του Παναιτωλικού επί της Φαρούλ (vid)

Τη Φαρούλ αντιμετώπισε ο Παναιτωλικός σε φιλικό παιχνίδι που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές και επικράτησε με σκορ 2-1. Η ομάδα του Αγρινίου ήταν αρκετά ορεξάτη για μία ώρα στο ματς που έγινε στη Ρουμανία κόντρα στην ομάδα του Γκεόργκι Χάτζι.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αναστασίου παρέταξε την ομάδα του με τον Στεργιάκη κάτω από τα δοκάρια, τους Αποστολάκη, Μαλή, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδη στην άμυνα. Λιάβας, Τσιγγάρας και Βαρόνε έπαιξαν στον άξονα με τον Κολοβό, τον Ξενιτίδη και τον Πέδρο στην επίθεση.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης με εκτέλεση φάουλ του Κολοβού, ο οποίος έχασε άλλες δύο ευκαιρίες στο 26' και στο 45'. Στην επανάληψη η ομάδα του Αγρινίου πέτυχε κι άλλο τέρμα με τον Πέδρο από κοντά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το 2-0 οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση και στο 70' μείωσαν σε 2-1 με γυριστό σου του Μολντοβεάνου. Το 2-1 διατηρήθηκε έως το φινάλε του ματς με τον Αναστασίου να βλέπει αρκετούς από τους αναπληρωματικούς να δείχνουν πως βρίσκονται σε καλό βαθμό ετοιμότητας.