Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ισπανία - Εκτός ο Άβιλα, μέσα ο Μαρσέλο

Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τη χειμερινή προετοιμασία. Εκτός έχει μείνει ο Άβιλα.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ισπανία - Εκτός ο Άβιλα, μέσα ο Μαρσέλο

Για την Ισπανία και συγκεκριμένα για την πόλη Εστεπόνα ταξιδεύει τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα παραμείνουν στην επαρχία της Ανδαλουσίας για δέκα ημέρα και εκεί θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή τους προετοιμασία.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των 27 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για την Ισπανία.

Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Άβιλα, ενώ εκτός έχει μείνει και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Κανονικά είναι στην αποστολή ο Μαρσέλο, ενώ από την Β' ομάδα ο Μίτσελ πήρε τον Νταμπό και τον Καλογερόπουλο.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.