Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μάνο

Η ανάγκη του παίκτη να ξεμπλοκάρει και η ευκαιρία που ψάχνει να του δώσει ο Μαρτίνς. Γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας. 

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τον Μάνο

Ο Δημήτρης Μάνος ξεκίνησε εντυπωσιακά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Κατάφερε μέσα από τις προπονήσεις να ξεχωρίσει και να δείξει ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ. Πήρε ευκαιρίες στα φιλικά, αλλά ήταν άτυχος και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Από την στιγμή που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ο Έλληνας επιθετικός άρχισε να φορτώνεται με άγχος και αυτό τον πήγε πίσω. Από ένα σημείο και μετά... χάθηκε, με αποτέλεσμα η φημολογία για την αποχώρησή του να έχει φουντώσει.

Ο Μάνος στο φιλικό με τον Κισσαμικό είδε το γκολ που σημείωσε να ακυρώνεται μετά από υπόδειξη οφσάιντ και δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει ακόμα το πρώτο του τέρμα. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι όλο αυτό είναι συγκυριακό και πως ο πρώην επιθετικός του ΟΦΗ και πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στην Football League, έχει όλα τα προσόντα να κάνει μια πολύ μεγάλη καριέρα.

Σύμφωνα με το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Σε παιχνίδια Κυπέλλου είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Έλληνα φορ. Ο ίδιος δουλεύει πολύ καλά στο Ρέντη όλες αυτές τις μέρες απλώς θέλει ένα γκολ για να ξεμπλοκάρει. Ο λόγος που έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι ότι ο Μαρτίνς ήθελε παίκτες με εμπειρία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.