Ολυμπιακός: Άλλες είναι οι προτεραιότητες του Σισέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να θέλει τον Παπέ Σισέ στη νέα του ομάδα, αλλά για τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού η παραμονή στην Ευρώπη είναι η βασική επιθυμία. 

Ολυμπιακός: Άλλες είναι οι προτεραιότητες του Σισέ

Πολλά ακούγονται και γράφονται για το μέλλον του Παπέ Σισέ και το ενδεχόμενο παραχώρησής του από τον Ολυμπιακό στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, μόνο που για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να φτάσει κάποια πολύ ικανοποιητική πρόταση.

Ένα σενάριο έχει να κάνει με επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να πάρει τον Σισέ στη νέα ομάδα, με την Αλ Γκαράφα να είναι φυσικά ένα κλαμπ που θα μπορούσε να καλύψει τα οικονομικά δεδομένα μις τέτοιας κίνησης. Όπως επίσης δεδομένο είναι ότι ο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του ερυθρόλευκου στόπερ που αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της Εθνικής του στο Μουντιάλ. Παίζοντας βασικός και με πολύ καλή απόδοση εναντίον της Ολλανδίας.

Για τον Σισέ δεν είναι μυστικό ότι προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη. Και να κάνει μεταγραφή κάποια στιγμή σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα, είτε στην Αγγλία είτε αλλού. Αυτό έχει σε πρώτη σκέψη ο Σισέ, χωρίς να μπορεί βέβαια να αποκλειστεί οποιαδήποτε εξέλιξη. Όλα τα δεδομένα θα τεθούν στο τραπέζι μετά την επιστροφή του από το Κατάρ και το Μουντιάλ.