Ολυμπιακός: Η Ναντ κοιτάζει Μπόουλερ για καλοκαίρι και η Μπλάκπουλ για Ιανουάριο

Μετά τους Μπα και Βαλμπουενά, η Ναντ φέρεται να κοιτάζει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Τζος Μπόουλερ με ορίζοντα όμως το καλοκαίρι. Τον θέλει πίσω η Μπλάκπουλ τον Ιανουάριο. 

Ολυμπιακός: Η Ναντ κοιτάζει Μπόουλερ για καλοκαίρι και η Μπλάκπουλ για Ιανουάριο

Να λοιπόν που η Ναντ έχει μπει ξαφνικά στη ζωή μας με δυναμικό τρόπο (σε επίπεδο γαλλικών ρεπορτάζ προς το παρόν) την τελευταία εβδομάδα.

Προ ημερών γράφτηκε ότι ο Ουσεϊνού Μπα και ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι βασικοί της στόχοι για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Την Τρίτη (22/11) ήταν η σειρά του Τζος Μπόουλερ να παρελάσει από το ρεπορτάζ της Ναντ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Γαλλία, τα «καναρίνια» έχουν πολύ καλή άποψη για τον Άγγλο εξτρέμ από τις δύο αναμετρήσεις που έδωσαν κόντρα στον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Europa League.

Από την Τρίτη (22/11) λοιπόν φημολογείται ότι η Ναντ θα παρακολουθεί στενά φέτος την πορεία του Μπόουλερ στον Ολυμπιακό ή στην... Μπλάκπουλ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται να τον πάρει πίσω τον χειμώνα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ναντ δεν μπορεί να τον αποκτήσει τώρα, αλλά τον κοιτάζει - σύμφωνα με τα ρεπορτάζ - ενόψει καλοκαιριού.

Ο Μπόουλερ φέτος έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες. Προτού πάρει μεταγραφή στη Νότιγχαμ και η Φόρεστ τον στείλει δανεικό στον Ολυμπιακό, ο Άγγλος εξτρέμ είχε προλάβει να παίξει τον Αύγουστο σε επτά παιχνίδια με τη φανέλα της Μπλάκπουλ στην Championship.

Οπότε, ενόψει Ιανουαρίου δεν υπάρχει καμία Ναντ. Ενόψει Ιανουαρίου υπάρχει μόνο η Μπλάκπουλ που όντως τον θέλει πίσω. Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνει η Ναντ το καλοκαίρι είναι κάτι που δεν θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπόουλερ δεν πρόκειται να βρίσκεται στο λιμάνι τη σεζόν 2023-24.