Βούκοβιτς: Από την απαξίωση στην καταξίωση

Πως το άλλαξε ο Σέρβος στόπερ, τι τον είχε πεισμώσει και ο σημαντικός ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς για να δείξει την αξία του.

Βούκοβιτς: Από την απαξίωση στην καταξίωση

Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού αν υπήρχε ένας ποδοσφαιριστής που θεωρούνταν σίγουρος για αποχώρηση αυτός ήταν ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ πέρσι δεν πήρε ευκαιρίες στην ομάδα του Πειραιά αν και είχε αποκτηθεί με τυμπανοκρουσίες.

Ο Βούκοβιτς έπαιξε πέρσι δανεικός στο δεύτερο μισό στην Ελλάς Βερόνα και έκανε ένα γεμάτο πρωτάθλημα. Γύρισε στον Πειραιά αποφασισμένος να κερδίσει θέση όχι απλά στο ρόστερ, αλλά και στην ενδεκάδα. Πάντα ο ίδιος πίστευε και θεωρούσε πως πέρσι αδικήθηκε.

Το δήλωσε κιόλας ότι το παράπονο του ήταν η αντιμετώπιση που έτυχε από τον Τάκη Λεμονή. Ο Βούκοβιτς από την προετοιμασία κιόλας έδειχνε πως είναι μία σημαντική προσωπικότητα για τον Ολυμπιακό. Έστελνε μηνύματα παραμονής, ενώ την ίδια ώρα υπήρχαν σενάρια περί προτάσεων.

Από τη στιγμή που έβλεπε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει και τον έχει στα πλάνα του το μόνο που σκεφτόταν ήταν το πως θα παίξει στον Ολυμπιακό και θα δώσει απαντήσεις για την περσινή χρονιά και την αντιμετώπιση που έτυχε από τον Λεμονή.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι πλήρωνε και αυτός τα «αμαρτήματα» του Μάριν, αλλά για όσους ξέρουν ο Βούκοβιτς δεν είχε καμία σχέση με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό. Όπως και να ‘χει ο «Βούκο» αυτή τη στιγμή αισθάνεται πολύ καλά έχει καταλάβει πως είναι χρήσιμος και το απολαμβάνει. Είναι ο ηγέτης της άμυνας και ο Πορτογάλος προπονητής τρίβει τα χέρια του για τον ποδοσφαιριστή του.