Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς Μπερνάρ και διεθνείς

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από άδεια οκτώ ημερών. Ατομικό ακολούθησε ο Παλάσιος, ενώ απουσίαζαν οι οκτώ διεθνείς και ο Μπερνάρ που είχε μια μέρα παραπάνω άδεια.

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς Μπερνάρ και διεθνείς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τρίτη (22/11) το απόγευμε μετά την άδεια οκτώ ημερών που τους είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος που βρέθηκε κανονικά στο "Γ. Καλαφάτης" συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Αχιλλέας Πούγγουρας για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό γυμνάστηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα απουσίαζε ο Μπερνάρ που είχε μια έξτρα μέρα άδειας και φυσικά οι οκτώ διεθνείς που έχουν άδεια λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές ομάδες μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Επιστροφή στο "Γ. Καλαφάτης" για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από άδεια οκτώ ημερών. Το πρωί της Τρίτης οι πράσινοι υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό και το απόγευμα έπιασαν δουλειά στο Κορωπί.

Απ’ την προπόνηση έλειψαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ, ενώ απουσίασε και ο Μπερνάρ, ο οποίος είχε μια επιπλέον ημέρα άδειας».