Το θέλουν και το πιστεύουν στη Ναντ για Βαλμπουενά

Στη Ναντ επιμένουν ότι το επόμενο καλοκαίρι μπορούν να έχουν τον Ματιέ Βαλμπουενά στο δυναμικό τους εφόσον συνεχίσει να παίζει και δεν ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. 

Το θέλουν και το πιστεύουν στη Ναντ για Βαλμπουενά

Πριν από μερικές μέρες είχε αναφερθεί στην Γαλλία ότι η Ναντ έχει τη διάθεση να ασχοληθεί για το επόμενο καλοκαίρι με δύο παίκτες του Ολυμπιακού, τον Βαλμπουενά και τον Μπα. Και ειδικά για τον 38χρονο άσο φαίνεται να πιστεύουν ότι μπορεί να καταφέρουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σε ρεπορτάζ που ασχολούνται με την γαλλική ομάδα, η οποία ήταν φέτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, τονίζεται ότι ο τραυματίας αυτή την εποχή Ματιέ δεν έχει σκοπό να σταματήσει άμεσα την ενεργό δράση, παρότι δήλωσε πρόσφατα ότι και για αυτόν το τέλος της καριέρας του πλησιάζει.

Ο Βαλμπουενά έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό και ιδιαίτερη σχέση με την ελληνική ομάδα και τον κόσμο της, αλλά στη Ναντ ενδιαφέρονται θερμά για να τον έχουν την επόμενη σεζόν εφόσον ο ίδιος αποφασίσει να συνεχίσει στα γήπεδα, αλλά και να μην παραμείνει στην Ελλάδα επιστρέφοντας στην πατρίδα του.