«Το μετάνιωσαν Ατλέτικο και Βρσάλικο»

Τι αναφέρουν στην Ισπανία για το τέλος της συνεργασίας Ολυμπιακού και Σίμε Βρσάλικο και όσα είχαν γίνει το καλοκαίρι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

«Το μετάνιωσαν Ατλέτικο και Βρσάλικο»

Ο Ολυμπιακός και ο Σίμε Βρσάλικο έλυσαν τη συνεργασία τους μετά τη συμφωνία να διακοπεί το συμβόλαιο που είχε για δύο χρόνια ο Κροάτης άσος, ο οποίος λόγω των τραυματισμών του δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ελληνική ομάδα και έμεινε εκτός πλάνων Μίτσελ.

Όπως είναι φυσικό η είδηση προκάλεσε αίσθηση στην Ισπανία και ειδικά στα ρεπορτάζ της Ατλέτικο, πρώην ομάδας του Βρσάλικο. Αυτό που υπενθυμίζουν οι Ισπανοί είναι ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήθελε να κρατήσει τον παίκτη στην Ατλέτικο το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η προσφορά του Ολυμπιακού ήταν πολύ δυνατή και η ισπανική ομάδα δεν επιχείρησε να την φτάσει για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή.

Ο Βρσάλικο δεν μπόρεσε με τα προβλήματα που είχε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό αυτό το τετράμηνο, την ώρα που ο Σιμεόνε δεν έχει πάρει ιδιαίτερα πράγματα από τον Ναουέλ Μολίνα, τον διεθνή Αργεντινό που έφερε από την Ουντινέζε. Ενώ ο Μολίνα είναι ο μόνος δεξιός μπακ που υπάρχει στο ρόστερ. Κι έτσι - τονίζουν οι Ισπανοί - «θα πρέπει να έχουν μετανιώσει τώρα τόσο η Ατλέτικο που δεν κράτησε έναν παίκτη με σημαντική προσφορά και γνώση της ομάδας και του παιχνιδιού του Τσόλο, αλλά και ο Ολυμπιακός καθώς επένδυσε σε μία μεταγραφική κίνηση που δεν έπιασε. Πολύ περισσότερο ο ίδιος ο Βρσάλικο που έφυγε από μία ομάδα με την οποία είχε πετυχημένη συνεργασία επί σειρά ετών».