Ολυμπιακός: Θέμα ωρών πλέον η λύση της συνεργασίας με Βρσάλικο

Κοντά στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σίμε Βρσάλικο.

Ολυμπιακός: Θέμα ωρών πλέον η λύση της συνεργασίας με Βρσάλικο

Εβδομάδα αποχωρήσεων είναι αυτή που διανύουμε στον Ολυμπιακό και απ’ ό,τι φαίνεται, μετά τους Κένι Λαλά, Λεονάρντο Κούτρη και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε που βρίσκονται ήδη στην έξοδο, θα τους ακολουθήσει ο Σίμε Βρσάλικο.

Παρότι αρχικά φαινόταν να «κλοτσάει» ο Κροάτης δεξιός μπακ, εν τέλει δείχνει να έχει πειστεί ότι δεν έχει κανένα νόημα να κάθεται στον Ολυμπιακό, μολονότι δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ στο να ολοκληρώσει τη συνεργασία του με τον Βρσάλικο, ο οποίος αποκτήθηκε «μετά βαϊων και κλάδων» το καλοκαίρι, αλλά τελικά αποδείχθηκε μία μεταγραφή - φούσκα, καθώς περισσότερο βρισκόταν στο ιατρικό δελτίο παρά στο χορτάρι. Συν τοις άλλοις, όποτε έπαιζε βασικός, τις περισσότερες φορές ζητούσε αλλαγή.

Ο Βρσάλικο που αποτελούσε ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» των Πειραιωτών, βρίσκεται μία ανάσα από το να αποτελέσει παρελθόν, καθώς οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν μπει στην τελική ευθεία των συζητήσεων για τη λύση της συνεργασίας τους.