Ολυμπιακός: Εβδομάδα αποχωρήσεων στον Ρέντη...

Η επιστροφή του Μίτσελ στην Αθήνα σηματοδοτεί εξελίξεις και στο κομμάτι των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Εβδομάδα αποχωρήσεων στον Ρέντη...

Ο Ολυμπιακός αρχίζει την Δευτέρα (21/11) την χειμερινή προετοιμασία του στον Ρέντη και σε μία εβδομάδα θα αναχωρήσει για την Ισπανία για να κάνει εκεί τις προπονήσεις και να δώσει ορισμένα φιλικά.

Παράλληλα, η ερχόμενη εβδομάδα σηματοδοτεί εξελίξεις και στο κομμάτι των αποχωρήσεων. Δεν περιμένουμε φυσικά κάποιο «κύμα»... διαζυγίων έως και την 28η Νοεμβρίου που είναι προγραμματισμένη η ημέρα αναχώρησης της αποστολής για την Ανδαλουσία.

Ωστόσο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολεί τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλο από τον Σίμε Βρσάλικο. Δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση ο Κροάτης δεξιός μπακ, καθώς έχει ένα αρκετά «βαρύ» συμβόλαιο και αποτελεί ερωτηματικό η στάση που κρατάει ο παίκτης. Για τον Μαρσέλο έχουν ακουστεί διάφορα σχετικά με το κατά πόσο θα συνεχίσει ο ίδιος το ποδόσφαιρο ή όχι. Είναι ένα θέμα που αργά ή γρήγορα θα λυθεί.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, τον οποίο θέλει ο Άρης πίσω στην Θεσσαλονίκη και αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πιθανότερο σενάριο.

Κατά τ’ άλλα, υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν και θα πάρουν τη σκυτάλη από τους Κένι Λαλά (ελεύθερος) και Λεονάρντο Κούτρη (πάει προς Πολωνία), όπως συμβαίνει π.χ. με τους Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε (επιστρέφει στη Μαρσέιγ) και Γιάννη Μασούρα (πάει εξωτερικό).

Υπάρχουν βέβαια και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο Μουντιάλ και δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ, όπως οι Χουάνγκ Ουί Τζο, Πιερ Κούντε και Παπέ Σισέ. Όλοι αυτοί θα μπουν στο «κάδρο» των αποχωρήσεων, όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα του Κατάρ.

Έως την 1η Ιανουαρίου πάντως αναμένεται να γίνει το «έλα να δεις» στο «φεύγα», με τις πρώτες κινήσεις να αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.