Ολυμπιακός: Οι δεύτερες σκέψεις για Σαντιάγκο Αρίας, λόγω... Σίμε Βρσάλικο

Ο Σαντιάγκο Αρίας που θυμίζει κάτι από... Βρσάλικο και οι δεύτερες σκέψεις λόγω ιατρικού ιστορικού σε όλους τους «στόχους»

Ολυμπιακός: Οι δεύτερες σκέψεις για Σαντιάγκο Αρίας, λόγω... Σίμε Βρσάλικο

Την πάτησε μία φορά ο Ολυμπιακός με τον Σίμε Βρσάλικο. Λέτε να ξαναδούμε νέο... Βρσάλικο τον χειμώνα; Ο Κολομβιανός δεξιός μπακ Σαντιάγκο Αρίας έχει προταθεί από το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό και κυκλοφορεί ελεύθερος από την 1η Αυγούστου.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν για 1,5 χρόνο στα νοσοκομεία (σ.σ. έξω για μία ολόκληρη σεζόν λόγω κατάγματος περόνης, τέσσερις μήνες έξω λόγω μυϊκού τραυματισμού) και 6 μήνες κάνει μόνος του προπονήσεις. Ουσιαστικά έχει παίξει μισό χρόνο ποδόσφαιρο σε 2,5 χρόνια! Η περίπτωσή του θυμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Βρσάλικο, ο οποίος πάντως στην τελευταία του χρονιά πήρε παιχνίδια στα πόδια του με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Αρίας ήταν απών από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2022 στα ματς της Γρανάδας λόγω τραυματισμού (σ.σ. έπαιζε εκεί δανεικός από την Ατλέτικο) και πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής τον Μάιο. Ουσιαστικά έχει να παίξει ποδόσφαιρο εδώ και 6 μήνες και η λογική λέει ότι για να φτάσει στα επιθυμητά στάνταρ, ίσως χρειαστεί περίπου δύο τρεις μήνες. Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προέκυπτε ότι στο λιμάνι πήραν το μάθημά τους από τα παθήματα του καλοκαιριού.

Πλέον, θα λαμβάνουν σοβαρά υπόψη το ιατρικό ιστορικό όλων των μεταγραφικών «στόχων» και δεν έχουν σκοπό να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις μόνο και μόνο επειδή ο Αρίας και ο... κάθε Αρίας που έχει ένα «δυνατό» όνομα είναι διαθέσιμος στην αγορά. Ο Κολομβιανός προτείνεται συνεχώς στον Ολυμπιακό από τον μάνατζέρ του, όπως προτείνεται και στη μισή Ευρώπη. Προς το παρόν δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του από καμία ομάδα και αυτό προφανώς κάτι δείχνει.

Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν κάτι πολύ πιο έτοιμο για το δεξί άκρο της άμυνας. Αν δεν το βρουν και καταλήξουν στον Αρίας, τότε θα εύχονται να κερδίσουν το «στοίχημα» με τον Λατινοαμερικάνο. Γιατί, κακά τα ψέματα, για «στοίχημα» θα πρόκειται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, μετά απ’ όλα όσα έχει τραβήξει τα τελευταία 2,5 χρόνια. Τον Σεπτέμβριο πάντως είχε απορριφθεί η περίπτωσή του...