Ολυμπιακός: Το «γκελ» του Γκάρι Ροντρίγκες στον Περσικό Κόλπο

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι πολύ πιθανό να πρωταγωνιστήσει στην ερυθρόλευκη μεταγραφική επικαιρότητα από τον Δεκέμβριο!

Ολυμπιακός: Το «γκελ» του Γκάρι Ροντρίγκες στον Περσικό Κόλπο

Πολλά ακούγονται και πολλά γράφονται σχετικά με τις αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να προκύψει ξαφνική αποχώρηση, όπως συνέβη π.χ. τον Σεπτέμβριο με τον Κώστα Μανωλά που αποχώρησε για την Αλ Σάρτζα.

Το τελευταίο τριήμερο φημολογείται έντονα ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει «γκελ» στον Περσικό Κόλπο. Ο 32χρονος Αφρικανός εξτρέμ που όταν είναι υγιής αποτελεί τον ορισμό του εξτρέμ στα μάτια του Μίτσελ, φέρεται να έχει μπει στο στόχαστρο ομάδων από την Αραβία.

Ο Γκάρι άλλωστε έχει καλό όνομα στη Μέση Ανατολή και δεν είναι τυχαίο ότι στην πρώτη απόπειρα του Ολυμπιακού για να τον κάνει δικό του πριν από δύο καλοκαίρια, η Αλ Ιτιχάντ είχε υψώσει αρκετά εμπόδια, έτσι ώστε να εκνευρίσουν τους Πειραιώτες και να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους. Ουσιαστικά το είχαν καταφέρει.

Μπορεί την προπέρσινη χρονιά να μην τα πήγε καλά στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει φτιάξει καλό όνομα.

Φημολογείται λοιπόν έντονα ότι θα υπάρξει κινητικότητα τον Δεκέμβριο για τον 32χρονο άσο, ο οποίος πολλές φορές έχει βρεθεί στο ιατρικό δελτίο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον επηρεάσει. Είναι λογικό να γίνονται κάποιες σκέψεις εξαιτίας της συχνότητας με την οποία βγάζει τραυματισμούς.

Προσοχή: Δεν λέμε ότι θα φύγει τον Δεκέμβριο. Θα αξιολογηθεί η πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και εν συνεχεία θα δούμε αν τελικά ο Γκάρι θα πωληθεί ή όχι. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά τη δεδομένη στιγμή, είναι ότι κάνει «γκελ» στην Αραβία. Μεγάλο «γκελ» για την ακρίβεια...