Ολυμπιακός: Εν αναμονή των ανακοινώσεων για τα φιλικά στην Ισπανία

Έως τώρα ο Ολυμπιακός σίγουρα θα δώσει το φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη στις 10 Δεκεμβρίου και αναμένεται να επισημοποιηθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας στην Ισπανία.

Ολυμπιακός: Εν αναμονή των ανακοινώσεων για τα φιλικά στην Ισπανία

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έκανε γνωστές τις ημερομηνίες που θα βρεθεί ο Ολυμπιακός στην Μαρμπέγια της Ισπανίας. Συγκεκριμένα από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 7 ή 8 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, τόνισε ότι θα δώσει ένα φιλικό με την Κόβεντρι την 1η Δεκεμβρίου και άλλο ένα με βέλγικο σύλλογο στις 4 του ίδιου μήνα, δίχως όμως να γνωστοποιήσει το όνομα. Επίσης, τόνισε ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα δώσει ακόμη ένα στις 7 Δεκεμβρίου.

Έως τώρα το μοναδικό φιλικό που έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ, είναι αυτό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη στις 10 Δεκεμβρίου.

Τα υπόλοιπα αναμένεται να τα ανακοινώσει σύντομα, καθώς η αποστολή φεύγει σε 10 μέρες για την Ανδαλουσία. Και στην Αγγλία πάντως λένε ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Κόβεντρι την 1η Δεκεμβρίου, αλλά αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εξετάσει και την προοπτική της Κύπρου, ωστόσο, τα φιλικά που θα έδιναν στο νησί δεν είναι της ίδιας δυναμικής με αυτά που θα δώσει στην Ισπανία. Για αυτό το λόγο εν τέλει, προτιμήθηκε η Μαρμπέγια.