Μηνύουν την ΕΕΑ οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης

Μηνύσεις στα μέλη της ΕΕΑ, κάνοντας λόγο για διαρροή προσωπικών δεδομένων και για την ουσία της κλήσης περί «ηθικής αυτουργίας σε εκβίαση», θα υποβάλουν οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης.

Μηνύουν την ΕΕΑ οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης

Οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης πήραν στα χέρια τους την κλήση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και γνωστοποίησαν ότι θα προχωρήσονυ σε μηνύσεις κατά του προέδρου Νίκου Τζουλάκη για διαρροή προσωπικών δεδομένων και για την ουσία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την πλευρά των Γιώργου και Νίκου Σαββίδη, πρόκειται για ανυπόστατες και εσφαλμένες πληροφορίες στο δελτίο Τύπου της ΕΕΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων «η δημοσιοποίηση του αριθμού βουλεύματος και των αδικημάτων είναι εκτός των ορίων ενημέρωσης».

Από τον ΠΑΟΚ τόνιζαν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ και ξεκαθάριζαν ότι η Επιτροπή έχει κάνει λάθος, υποστηρίζοντας ένα βούλεμα ως αμετάκλητο σε ημερομηνία που δεν ήταν.

Χαρακτηριστικά τόνιζαν τα εξής: «Το βούλευμα σε δίκη δεν σημαίνει ενοχή στο ποινικό σκέλος του. Θα εκτεθούν και θα γελοιοποιηθούν άλλη μια φορά. Τα υπόλοιπα όταν θα μας αντιμετωπίσουν και πάλι».