Ολυμπιακός: Περιμένουν λύσεις από το Μουντιάλ

Η παρουσία των Σισέ, Κούντε στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ πιθανό να κάνει πιο εύκολη την αποχώρηση τους από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Περιμένουν λύσεις από το Μουντιάλ

Σε διαδικασία αποφόρτισης του ρόστερ βρίσκεται ο Ολυμπιακός και αυτός είναι ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή. Στον Πειραιά γνωρίζουν ότι είναι μία διαδικασία πολύ δύσκολη, διότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές με συμβόλαια και δεν θέλουν τόσο απλά να αφήνουν ελεύθερους.

Για δύο ποδοσφαιριστές ελπίζουν η λύση να έρθει από το Μουντιάλ. Ο λόγος για τους Πιερ Κούντε και Παπέ Σισέ, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ. Ο πρώτος δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον Ισπανό προπονητή στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρα δεν βρίσκεται στις επιλογές του 59χρονου κόουτς και το ιδανικό θα ήταν να φτάσει στην πλατεία Αλεξάνδρας μία πρόταση για να φύγει.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από την απόδοση του στο Μουντιάλ και γι' αυτό στον Ολυμπιακό ελπίζουν να πάρει χρόνο και παράλληλα να δείξει πράγματα. Ο δεύτερος από εκείνο το εντός έδρας ματς με την Καραμπάγκ και όσα ακολούθησαν είναι εκτός πλάνων.

Ο Σισέ είναι στις επιλογές της Σενεγάλης για το Μουντιάλ και στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στο τουρνουά. Ελπίζουν να πάρει χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδια στο Κατάρ και να γίνει πιο εύκολη η αποχώρηση του. Δεν είναι τίποτα δεδομένο για κανέναν από τους δύο παίκτες, αλλά τουλάχιστον έχουν μπροστά τους το Παγκόσμιο Κύπελλο και μέσω αυτού μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα τους.