Αλβανικά ΜΜΕ για Ντόι: Αρνητικός στην προοπτική της Εθνικής Αλβανίας

Στην γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ντόι, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή χρονιά, απάντησε αρνητικά στην κλήση του Αλβανού ομοσπονδιακού τεχνικού για τα φιλικά κόντρα σε Ιταλία και Αρμενία.

Αλβανικά ΜΜΕ για Ντόι: Αρνητικός στην προοπτική της Εθνικής Αλβανίας

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με τις εθνικές ομάδες U17 και U19 της Ελλάδας και παρότι τον Σεπτέμβριο είχε δώσει το παρών σε έναν αγώνα της U21 της Αλβανίας, τα ρεπορτάζ τον τελευταίο καιρό αναφέρουν πως ο παίκτης έχει πρόθεση να ενταχθεί στην Εθνική Ανδρών της χώρας μας, έχοντας ούτως ή άλλως την διπλή υπηκοότητα.

Όσον αφορά τα ρεπορτάζ που προκύπτουν από την Αλβανία, η άρνησή του να μπει στις επερχόμενες κλήσεις της Εθνικής Αλβανίας, του «κλείνει την πόρτα» σε περίπτωση που αλλάξει στάση μελλοντικά, αφού σύμφωνα με το «panorama.com.al», στην ομοσπονδία της γειτονικής χώρας υπάρχει κανονισμός ο οποίος αναφέρει πως αν ένας παίκτης αρνηθεί σχετική πρόσκληση, δεν πρόκειται να του γίνει νέα στο μέλλον.

Αυτό προκύπτει και από τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι γονείς του Αντρέα Ντόι, Ανέστης και Δώρα, στο «ΦΩΣ» και τον Θέμη Σινάνογλου.