Ολυμπιακός: Επιβάλλεται η απόκτηση (και) ενός στόπερ!

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί μεταξύ άλλων και για έναν κεντρικό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έτσι ώστε να έχει περισσότερες και πιο αξιόπιστες επιλογές ο Μίτσελ για τον β’ γύρο της σεζόν.

Ολυμπιακός: Επιβάλλεται η απόκτηση (και) ενός στόπερ!

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε προσθήκες. Ναι μεν εκείνο που προέχει τώρα είναι η «ελάφρυνση» του ρόστερ, αλλά οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους για να φέρουν έναν στόπερ το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορέσει από 1η Ιανουαρίου 2023 να βοηθήσει στα επίσημα παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν στο ρόστερ τους τον Παπασταθόπουλο, τον Ντόι, τον Ρέτσο, τον Σισέ και τον Μπα. Κατ’ ανάγκη μπορεί να παίξει ως κεντρικός αμυντικός και ο Γιαν Εμβιλά.

Απ’ όλους αυτούς, ο Σισέ είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση στον Ολυμπιακό για να φύγει μεσούσης της σεζόν, ενώ ο Μπα από την πλευρά του δεν ενθουσιάζει με την εικόνα του. Ο δε Ρέτσος ταλαιπωρήθηκε με κάποιους τραυματισμούς και τέλος ο Παπασταθόπουλος ενόψει του β’ γύρου θα προέρχεται από βαριάς μορφής θλάση.

Ο Μίτσελ θα ήθελε λοιπόν ακόμη έναν στόπερ, ο οποίος θα δώσει περαιτέρω λύσεις στον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, έτσι ώστε να μην φτάνει στα... κόκκινα ο Παπασταθόπουλος και να αναγκάζεται να παίζει σε όλα τα ματς. Υπάρχουν βεβαίως και οι επιλογές των Ρέτσου και Μπα, αλλά ο Μίτσελ είναι ολοφάνερο ότι αναζητάει έναν στόπερ που θα έρθει στη χώρα μας και θα μπει κατευθείαν στην ενδεκάδα.

Εξελίξεις αναμένονται από Δεκέμβριο... Οι επαφές συνεχίζονται, οι στόχοι φέρεται να έχουν εντοπιστεί και πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.