Ολυμπιακός: O πρόεδρος της Μαρσέιγ προανήγγειλε τη διακοπή δανεισμού του Ντε Λα Φουέντε

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια εξήγησε την Τρίτη (15/11) τους λόγους που δεν έχει κανένα νόημα να παραμείνει ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: O πρόεδρος της Μαρσέιγ προανήγγειλε τη διακοπή δανεισμού του Ντε Λα Φουέντε

Σε μία απολογιστική συνέντευξη Τύπου για τον α’ γύρο προχώρησε ο Πάμπλο Λονγκόρια. Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ μίλησε για όλα όσα έχει πετύχει η ομάδα του έως τώρα, αλλά και στους δανεικούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ άλλων και στον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο Αμερικανός εξτρέμ είναι εκτός πλάνων του Μίτσελ και είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπολογίζεται ούτε για το δεύτερο μισό της σεζόν. Οπότε, δεν έχει κανένα νόημα να κάτσει στον Ρέντη έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου δίχως να πάρει λεπτό συμμετοχής.

Την Τρίτη (15/11) λοιπόν, ο Λονγκόρια επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι θα διακοπεί ο δανεισμός του Ντε Λα Φουέντε και ο παίκτης θα επιστρέψει στο «Velodrome» για να... ξαναφύγει και να πάει κάπου αλλού δανεικός.

«Είχε... ανατροπές η παρουσία του στον Ολυμπιακό και στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τις αξίες όλων των ποδοσφαιριστών μας, καθώς αποτελούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία για τον σύλλογο. Ο δανεισμός του Κόνραντ είναι μια ειδική κατάσταση, στην οποία πρέπει να βρούμε μια λύση. Τα πράγματα πήγαν άσχημα στον Ολυμπιακό και θα κοιτάξουμε να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα»», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μαρσέιγ.

Με λίγα λόγια, τυπικό είναι το θέμα για τη διακοπή του δανεισμού του Αμερικανού, ο οποίος ούτως ή άλλως από την πρώτη μέρα που έπιασε λιμάνι, δεν έδειχνε και ιδιαιτέρως ζεστός με την προοπτική να συνέχιζε την καριέρα του στην Ελλάδα.

Όσες ευκαιρίες πήρε πάντως, δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τον κόσμο για τον ντόρο που δημιούργησε το άκουσμα του δανεισμού του. Πλέον, η Μαρσέιγ θα κοιτάξει να τον δώσει κάπου αλλού, με τη Βαγιαδολίδ ήδη να έχει εκφράσει την επιθυμία της να τον κάνει δικό της.