Γιαννιώτας: «Θα είμαστε άλλη ομάδα μετά τη διακοπή»

Τη βεβαιότητα του πως ο Λεβαδειακός θα είναι βελτιωμένος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Γιαννιώτας: «Θα είμαστε άλλη ομάδα μετά τη διακοπή»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έχασε τη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ για να κάνει το 2-0 για τον Λεβαδειακό και να τον φέρει πιο κοντά σε μία σημαντική νίκη. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας εξτρέμ τόνισε:

«Είχα μία ατυχία, ο Βούρος έκανε τάκλιν χωρίς ελπίδα και βρήκε μπάλα, αν εκεί γινόταν το 2-0 θα καθαρίζαμε το παιχνίδι, ο ΟΦΗ πέτυχε δύο τέρματα, εμείς κρατάμε τα θετικά. Είμαστε σε ανοδική πορεία, η ομάδα δείχνει Κυριακή με Κυριακή ότι ανεβαίνει, έχουμε μπροστά μας διακοπή και όταν γυρίσουν τα παιδιά, θα δούμε μία διαφορετική ομάδα», είπε ο άσος της ομάδας της Βοιωτίας.

Στη συνέχεια ο Γιαννιώτας μίλησε για τη διακοπή και επισήμανε πως θα βοηθήσει την ομάδα του. «Eίναι ευεργετική η διακοπή, θεωρώ ότι όταν επιστρέψουν τα παιδιά θα δούμε μία άλλη ομάδα. Πολλά παιδιά λείπουν σε θέσεις που πονάμε, το υλικό μας είναι πάρα πολύ καλό, έχουμε ανοδική πορεία και έναν γύρο ακόμη. Έχουμε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω στην έδρα μας, το πιστεύουμε πολύ, δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην συνεχίσουμε να δουλεύουμε».