Βέλιτς: «Καθοριστική η φάση του Γιαννιώτα»

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Γιαννιώτα να κάνει το 0-2 στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και η οποία τελικά στοίχισε στον Λεβαδειακό.

Βέλιτς: «Καθοριστική η φάση του Γιαννιώτα»

Ο Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ τελικά γνώρισε την ήττα και ο Γιάσμινκο Βέλιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Γιαννιώτα και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να διαχειριστεί το υπέρ της σκορ.

«Ήταν καθοριστική φάση του Γιαννιώτα. Προηγηθήκαμε νωρίς και ελέγχαμε καλά το παιχνίδι σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο ΟΦΗ είχε πρωτοβουλία, αλλά χωρίς να φτιάχνει φάσεις για γκολ. Ήταν καθοριστική η φάση του Γιαννιώτα γιατί αν κάναμε το 0-2 θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για εμάς. Από ένα σημείο και μετά ο ΟΦΗ έβαζε μέσα πολλούς επιθετικούς και γρήγορους. Σε ένα διάστημα δέκα λεπτών χάθηκε το παιχνίδι που μέχρι τότε το ελέγχαμε αρκετά καλά.

Προσπαθήσαμε στο τέλος να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην εστία του ΟΦΗ, αλλά γενικώς πιστεύω ότι μας έλειπε φρεσκάδα και να κρατήσουμε τη μπάλα για να εκμεταλλευτούμε την πίεση του ΟΦΗ για αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μας στοίχισε. Θα ήταν πολύ καλό για εμάς να είχαμε καταφέρει κάτι καλό. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του. Θα ανασυγκροτηθούμε στη διάρκεια της διακοπής και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι», ανέφερε ο Βέλιτς.