Ενδιαφέρον της Μπλάκπουλ για Μπόουλερ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία η Μπλάκπουλ έχει εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον για να πάρει ξανά τον Τζος Μπόουλερ.

Ενδιαφέρον της Μπλάκπουλ για Μπόουλερ

Δημοσίευμα της «Nottinghampost» κάνει αναφορά στον Τζος Μπόουλερ και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Ο Άγγλος εξτρέμ έχει πάρει ελάχιστο χρόνο από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μίτσελ. Συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει παίξει σε επτά παιχνίδια ο 23χρονος ακραίος επιθετικός και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπόουλερ με τη μορφή του δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τον είχε πάρει από τη Μπλάκπουλ. Σύμφωνα με τους Άγγλους η πρώην ομάδα του, η Μπλάκπουλ, είναι αυτή που φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ της.

Ήδη η Μπλάκπουλ αναζητεί παίκτη που θα την ενισχύσει από τη μέση και μπροστά και το όνομα του Μπόουλερ έχει πέσει στο τραπέζι ως μία ιδανική λύση, αφού γνωρίζει την ομάδα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Μπλάκπουλ σε αυτή την ιστορία είναι πως ο Μπόουλερ έχει κάνει ήδη συμμετοχές με δύο ομάδες. Έχει παίξει μαζί της στην αρχή της σεζόν και έχει παίξει και με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να παίξει δηλαδή σε τρίτη διαφορετική ομάδα εκτός αν γυρίσει στη Μπλάκπουλ. Εκεί ποντάρουν οι Άγγλοι πως θα καταφέρουν να τον πάρουν πίσω με δανεισμό από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.