Ολυμπιακός: Εξελίξεις μετά το Μουντιάλ με Σισέ

Ο Παπέ Σισέ που ήταν ξανά εκτός αποστολής σε αγώνα του Ολυμπιακού, θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και εν συνεχεία φημολογείται έντονα ότι θα «σκάσει» πρόταση στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Εξελίξεις μετά το Μουντιάλ με Σισέ

Από την Δευτέρα (14/11) αρχίζει η μεταγραφολογία ενόψει Ιανουαρίου, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Ολυμπιακό λόγω της διακοπής του Μουντιάλ. Οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο σε ένα μήνα και στις 22 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για την πρεμιέρα του β’ γύρου. Έως τότε φυσικά υπάρχει στο καλεντάρι και η χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία και το φιλικό με τη Νότιγχαμ στο Φάληρο στις 10 Δεκεμβρίου.

Σε όλο αυτό το διάστημα λοιπόν και έως τις 31 Ιανουαρίου 2023, που κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο της χειμερινής περιόδου, η μεταγραφολογία θα κρατάει καλά και πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα παρουσιάσει το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Ο Παπέ Σισέ είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ή έστω από 1η Ιανουαρίου. Φημολογείται έντονα ότι για τον Σενεγαλέζο στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και πως το πιθανότερο σενάριο είναι να «σκάσει» προσφορά στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θυμίζουμε ότι ο Σισέ είχε περάσει ένα εξάμηνο στη Σεντ Ετιέν και είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις. Όμως, οι δύσκολες στιγμές των «στεφανουά» σε οικονομικό επίπεδο είχαν ως αποτέλεσμα να μην κάνουν κάποια σοβαρή κίνηση για να τον κρατήσουν με αγορά.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ στην παρούσα φάση έχει το μυαλό του στο Μουντιάλ, ελπίζοντας να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σισέ είναι αναπληρωματικός στην Εθνική του.