Μοχαμάντι: «Κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής»

Ο Μοχαμάντι μίλησε για το 0-0 της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων» έκαναν ό,τι τους ζήτησε ο προπονητής.

Μοχαμάντι: «Κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο προπονητής»

Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μιλάντ Μοχαμάντι στις δηλώσεις του τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έκαναν ακριβώς ό,τι τους ζήτησε ο προπονητής τους.

Αναλυτικά ο Μοχαμάντι μίλησε:

Για το τι γεύση του αφήνει το ματς: Μπορέσαμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο όσα μας ζήτησε ο προπονητής. Μη ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε

Για το τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια: Δεν ήθελα να αναφερθώ στο παρελθόν. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι. Όσοι συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν ό,τι τους ζήτησε ο προπονητής.

Για τη διαφορά στη βαθμολογία: Αυτό που έχουμε να κάνει από την πλευρά μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει κάποια στιγμή βαθμούς, οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε τα παιχνίδια μας.

Για τη συμμετοχή στο Μουντιάλ: Είναι κάτι το εξαιρετικό να μπορείς να εκπροσωπείς τη χώρα σου σε ένα Μουντιάλ. Δοξάζουμε τον Θεό που έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στο Μουντιάλ.