Ανάβει ξανά φωτιές για Πινέδα ο πρόεδρος της Θέλτα

Σε νέες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Θέλτα τόνισε πως ελπίζει τον Ιανουάριο να επιστρέψει στην ομάδα του ο Ορμπελίν Πινέδα.

Ανάβει ξανά φωτιές για Πινέδα ο πρόεδρος της Θέλτα

Ο Ορμπελίν Πινέδα θα βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας του Μεξικού. Πρόκειται μάλιστα για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή για τη φετινή ΑΕΚ.

Πάνω του έχει στηρίξει τα πάντα ο Ματίας Αλμέιδα και μη ξεχνάμε πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που επέμενε το περασμένο καλοκαίρι για να έρθει στην Ελλάδα ο Πινέδα. Πρόκειται, πάντως, για παίκτη που έχει αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού από τη Θέλτα.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βίγκο φρόντισε να ανάψει και πάλι φωτιές για το μέλλον του άσου των «κιτρινόμαυρων». Ο Κάρλος Μουρίνιο μίλησε σε Μέσο του Μεξικού και τόνισε πως θα ήθελε πολύ ο Πινέδα να επιστρέψει στο Βίγκο τον ερχόμενο Ιανουάριο. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι απλό, αλλά προκαλεί μία ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ, οι οποίοι έκαναν σκέψεις για να αποκτήσουν μόνιμα τον ποδοσφαιριστή.

«Είμαι αισιόδοξος πως μπορεί να επιστρέψει. Εύχομαι να καταφέρουμε να τον φέρουμε πίσω στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, δεν ξέρουμε αν είναι πιθανό να επιστρέψει γιατί έχει συμβόλαιο με μια άλλη ομάδα και υπάρχει και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη μέση», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Θέλτα.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βίγκο είπε: «Ο Ορμπελίν ήταν ένα φοβερό στοίχημα, σκεφτόμασταν ότι θα ήταν ένα σημείο αναφοράς για την ομάδα. Για διάφορους λόγους δεν κατάφερε να ταιριάξει με τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά ίσως να μην έπρεπε να τον αφήσουν να φύγει από τη Θέλτα. Έχει τρομερές προοπτικές ως παίκτης».