Τα «κλειδιά» του Ολυμπιακού για το πρέσινγκ της ΑΕΚ

Ο Μίτσελ δήλωσε ότι έχει τη λύση για να ανταπεξέλθει η ομάδα του στο πρέσινγκ της ΑΕΚ. Πού ποντάρει ο προπονητής του Ολυμπιακού για να αντιμετωπίσει τους «κιτρινόμαυρους».

Τα «κλειδιά» του Ολυμπιακού για το πρέσινγκ της ΑΕΚ

Με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου. Οι Πειραιώτες θα βρουν απέναντι τους έναν αντίπαλο που το τελευταίο διάστημα παίζει σε πολύ μεγάλη ένταση.

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι μίλησε για το πρέσινγκ που ασκεί η ΑΕΚ στους αντιπάλους της. Είναι κάτι που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της και μάλιστα κάνει δύσκολη τη ζωή των αντιπάλων της.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε πως έχει τον τρόπο για να «σπάσει» αυτό το πρέσινγκ και να μπορέσει να βγάλει σωστά τη μπάλα από την περιοχή του. Ο Μίτσελ έχει στα χέρια του… όπλα που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή τη μεγάλη και δύσκολη «μάχη».

Ποντάρει πολλά πάνω σε Εμβιλά και Ιν Μπομ. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Δύο παίκτες που αν μη τι άλλο μπορούν να πάρουν την πρώτη πάσα, ενώ έχουν και πολύ καλή μεταβίβαση. Αυτοί οι δύο είναι τα «κλειδιά» για να ανταπεξέλθει ο Ολυμπιακός.

Και αυτό που θέλει ο Μίτσελ από τους ποδοσφαιριστές του είναι να έχουν ψυχραιμία και υπομονή για να καταφέρουν να βγάλουν τη μπάλα σωστά από την περιοχή τους. Και το σημαντικό για τον Ισπανό προπονητή είναι οι γραμμές να βρίσκονται κοντά και να υπάρχει αλληλοκάλυψη