ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Οι Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κουλιεράκης συμπεριλήφθηκαν -όπως αναμενόταν- στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο (13/11, 21.30) παιχνίδι με αντίπαλο τον Βόλο στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Έτοιμος για το φινάλε του πρώτου γύρου της Super League είναι ο ΠΑΟΚ, που υποδεχόμενος τον Βόλο την Κυριακή (13/11, 21.30) θέλει να ολοκληρώσει με θετική νότα πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ, μετά τις δύο σερί νίκες επί των ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικού.

Η προετοιμασία των Θεσσαλονικέων για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με μία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ανακοινώθηκε και η αποστολή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν όπως αναμενόταν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Γιάσμιν Κούρτιτς και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Αντιθέτως θα λείψουν οι Μάριος Τσαούσης, Κάλεντ Νάρεϊ (έκαναν ατομικό στο γήπεδο) και Λευτέρης Λύρατζης, ο οποίος έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν αναλυτικά οι εξής: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα , Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Μπράντον