Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Οι... τρομακτικές επιδόσεις Φορτούνη και Ελ Αραμπί απέναντι στην Ένωση

Οι Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί «τρέχουν» εντυπωσιακές επιδόσεις στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η οποία αποτελεί την... αγαπημένη αντίπαλο για τους δύο «ερυθρόλευκους» κυνηγούς. 

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Οι... τρομακτικές επιδόσεις Φορτούνη και Ελ Αραμπί απέναντι στην Ένωση

Δύο από τα πρόσωπα που περιμένουν... πώς και πώς το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή (13/11, 19:30, Cosmote Sport 1 HD, LIVE από το fosonline.gr) είναι αναμφίβολα οι Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αυτό, διότι οι δύο «ερυθρόλευκοι» κυνηγοί έχουν σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις απέναντι στην Ένωση. Αρχικά, ο Φορτούνης έχει πετύχει 8 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ απέναντι στην ΑΕΚ σε 26 παιχνίδια εναντίον της (τα δύο ματς με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης). Το άθροισμα αυτό των 13 γκολ+ασίστ είναι το μεγαλύτερο σε σχέση με κάθε αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει.

Η ΑΕΚ δε, είναι ο... αγαπημένος αντίπαλος του Γιουσέφ Ελ Αραμπί καθώς απέναντί της έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ από κάθε αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει ως παίκτης του Ολυμπιακού. Ο Μαροκινός επιθετικός έχει σκοράρει 9 φορές απέναντι στους Κιτρινόμαυρους σε 13 ματς ενώ έχει μοιράσει και 2 ασίστ.

Παράλληλα, ο Ελ Αραμπί είναι και αήττητος απέναντι στην ΑΕΚ στα 13 αυτά ματς με απολογισμό 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο δε Φορτούνης «τρέχει» ρεκόρ με 12 νίκες, 7 ισοπαλίες και 7 ήττες κόντρα στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού.