Ολυμπιακός: Έγινε το πρώτο βήμα για τον Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΑΕΚ

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αν προπονηθεί και το Σάββατο (12/11), τότε ο Μίτσελ το σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον έχει στον πάγκο για το ματς με την ΑΕΚ (13/11, 19.30).

Ολυμπιακός: Έγινε το πρώτο βήμα για τον Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει ΑΕΚ

Αν ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν απολύτως υγιής και δεν είχε τον πρόσφατο μυικό τραυματισμό από το Φράιμπουργκ, τότε να είστε σίγουροι ότι θα έπαιρνε φανέλα βασικού στο ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την Κυριακή (13/11, 19.30) στο Καραϊσκάκη.

Από τη μία πλευρά θα βρισκόταν ο Γκάρι και από την άλλη ο Μπιέλ, με τον Γιώργο Μασούρα να αποτελούσε την έξτρα λύση από τον πάγκο.

Ωστόσο, οι δύο εβδομάδες απουσίας από τη δράση και το γεγονός ότι κατάφερε μόλις δύο μέρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ, στην προπόνηση της Παρασκευής (11/11), να φωνάξει «παρών», ο Μίτσελ το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τον πάρει στην αποστολή για να τον χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή για 15-20 λεπτά.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες θα ταίριαζε... ταμάμ στο στυλ παιχνιδιού που θέλει να παρουσιάσει ο Μίτσελ απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία επειδή τοποθετεί πολύ ψηλά τις γραμμές της για να ασκήσει πίεση, ο Αφρικανός εξτρέμ στο επιθετικό τρανζίσιον θα ήταν «μανούλα»!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν τα δεδομένα έχουν ως εξής: Οι Χάμες, Μασούρας και Μπιέλ θα πλαισιώσουν τον φορ στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο». Από εκεί και πέρα, ο Γκάρι Ροντρίγκες αν περάσει και τις σημερινές (12/11) εξετάσεις, τότε ο Μίτσελ δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει εκτός. Δεν το έχει κρύψει ότι θέλει να τον έχει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ακόμα και για... ένα λεπτό (που λέει ο λόγος).