Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Λάζαρου και το στοίχημα του Μαρτίνς

Πολλές οι επιλογές στα άκρα της επίθεσης για τον Πορτογάλο τεχνικό που χρειάζεται να διαχειριστεί ορθά ορισμένους ποδοσφαιριστές. 

Ολυμπιακός: Η διαχείριση του Λάζαρου και το στοίχημα του Μαρτίνς

Γεμάτος στα άκρα της επίθεσης είναι ο Ολυμπιακός. Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου προχώρησε και στην απόκτηση του Ματίας Ναουέλ και πλέον οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς είναι πολλές.

Στα μέχρι τώρα παιχνίδια η ομάδα έχει πορευτεί κυρίως με τον Λάζαρο και τον Ποντένσε. Ο Ναουέλ ωστόσο δεν ήρθε για να κάθεται στον πάγκο, αλλά για να έχει σημαντικό ρόλο.

Πλην του νέου αποκτήματος να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα και οι Φετφατζίδης, Βρουσάι, δύο παίκτες που μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις στα άκρα.

Για τον Μαρτίνς είναι μεγάλο στοίχημα η σωστή διαχείρηση των ακραίων επιθετικών του. Πρώτα από όλα, ο Λάζαρος δεν είναι παίκτης που μπορεί να βγάλει σερί 90λεπτα. Θα «καεί» και ο Ολυμπιακός θα χάσει ένα πολύ σημαντικό παίκτη που έχει μπει εξαιρετικά στη σεζόν.

Στον Χριστοδουλόπουλο θα γίνει διαχείριση από εδώ και πέρα. Ήδη έχει παίξει αρκετά λεπτά και έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα πάρει ανάσες.

Από εκεί και πέρα ο Φετφατζίδης είναι μια λύση για τα άκρα της επίθεσης και τον είδαμε άλλωστε σε αυτή τη θέση στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το δίδυμο Λάζαρος - Ποντένσε λειτούργησε καλά στα πρώτα ματς της σεζόν και και είναι βασικό να μπορέσει ο Μαρτίνς να βρει ανάλογη χημεία και με τους υπόλοιπους.