Ολυμπιακός: Από τα σενάρια δανεισμού στην ολική επαναφορά του Ανδρούτσου

Πως ο Θανάσης Ανδρούτσος από «κομμένος» άρχισε ξανά να παίρνει ευκαιρίες με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Από τα σενάρια δανεισμού στην ολική επαναφορά του Ανδρούτσου

Από 40 κύματα έχει περάσει η καριέρα του Θανάση Ανδρούτσου στον Ολυμπιακό. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά.

Η Αλάνιασπορ μάλιστα είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Ανδρούτσου στις αρχές Σεπτεμβρίου και είχε κάνει προσπάθεια για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού. Τελικά για διάφορους λόγους αυτό δεν προχώρησε και ο παίκτης έμεινε στον Ολυμπιακό.

Βέβαια έκανε προπονήσεις με τη Β’ ομάδα, αφού ήταν στην κατηγορία των «κομμένων» από την πρώτη ομάδα. Η μοίρα του Ανδρούτσου άρχισε να αλλάζει με την έλευση του Μίτσελ.

Από την πρώτη στιγμή που ο Ισπανός προπονητής γύρισε στον Ρέντη φάνηκε ότι το σκηνικό για τον Ανδρούτσο άλλαζε. Ο 59χρονος κόουτς έχει εξαιρετική άποψη για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή και δεν είναι καθόλου τυχαία η επανεμφάνιση του και ότι παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ούτε είναι τυχαία η αλλαγή στη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή. Ο Ανδρούτσος παίζει με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτό είναι έργο Μίτσελ που έχει μιλήσει αρκετά με τον παίκτη.