Γκατσίνοβιτς: «Πάμε στο Καραϊσκάκη να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που αναδείχθηκε MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη που ακολουθεί (13/11).

Γκατσίνοβιτς: «Πάμε στο Καραϊσκάκη να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Δηλώσεις για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη έκανε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετά την ανάδειξή του ως MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Τόνιζε μεταξύ άλλων ότι ο «Δικέφαλος» θα πάει στο Φάληρο για να κάνει το παιχνίδι του και να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό μετά την απώλεια δύο βαθμών στην Τρίπολη. Πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο μας εντός έδρας ματς. Το πετύχαμε και επίσης δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι που ήταν σημαντικό, και πετύχαμε τρία, οπότε ήταν μια καλή βραδιά. Επιτυχής».
Για την παράδοση στο σκοράρισμα στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Αγαπώ αυτό το γήπεδο, τι να πω… Ελπίζω να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, οπότε να μπορώ να σκοράρω περισσότερα γκολ».
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και γι’ αυτούς φυσικά. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όμως, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουν όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οπότε, θα είναι πολύ δύσκολο, μπροστά στους οπαδούς τους, όμως εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».