Ξανθόπουλος: «Δε νοείται ο ΠΑΟΚ να μην πηγαίνει για πρωτάθλημα»

Ο παλαίμαχος άσος του Ιωνικού, Γιάννης Ξανθόπουλος μίλησε για την αποψινή (10/11) αναμέτρηση στη Νεάπολη. 

Ξανθόπουλος: «Δε νοείται ο ΠΑΟΚ να μην πηγαίνει για πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, που γνωρίζει καλά τον Ιωνικό, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το αποψινό ματς και όχι μόνο.

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν καλή χρονιά. Ο Ιωνικός μετά την καλή πορεία πέρσι βρίσκεται φέτος στις τελευταίες θέσεις αλλά δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσει. Ο ΠΑΟΚ είναι στην 4η και 5η θέση και νομίζω ότι εκεί θα τερματίσει. Μπορεί να τον περάσει και ο Άρης.

Οι τρεις ομάδες των Αθηνών θα είναι στην πρώτη τριάδα και μετά ο ΠΑΟΚ με τον Αρη. Δεν νοείται ο ΠΑΟΚ με αυτή την διοίκηση και αυτό τον κόσμο να μην πηγαίνει για πρωτάθλημα. Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά που λένε για ανανέωση, μπορεί να γίνει και παράλληλα με τον πρωταθλητισμό. Δεν νομίζω ότι φέτος έχει την δυναμική να πάει παραπάνω. Καλά έκανε και απέκτησε νεαρούς, αλλά δεν πήρε και έμπειρους που θα τους έκαναν καλύτερους.

Κάποια παιδιά που δεν έχουν να δώσουν άλλα έπρεπε να φύγουν. Έπρεπε να πάρει τρεις πρωτοκλασάτους σε κάθε γραμμή που τραβούσαν την ομάδα προς το πρωτάθλημα. Για εμένα είναι αδιανόητο ο ΠΑΟΚ να μένει εκτός τίτλων. Ο Κουλιεράκης και ο Μιχαηλίδης είναι από τα καλύτερα στόπερ στην ηλικία τους. Έχει παίκτες και πρέπει να δώσει την ευκαιρία σε τέτοια παιδιά. Ίσως προέκυψε η ανανέωση επειδή έγιναν κάποιες λάθος επιλογές το καλοκαίρι. Έγινε κακός σχεδιασμός. Η ομάδα είναι απροστάτευτη στο αγωνιστικό».

Για το παιχνίδι του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ προέβλεψε: «Το παιχνίδι είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, θα έχει γκολ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καλή προϊστορία στη Νίκαια».