AEK: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τσούμπερ και χάνει το Μουντιάλ

Ο Στίβεν Τσούμπερ ανακοίνωσε την απόφασή του να περάσει την πόρτα του χειρουργείου

AEK: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Τσούμπερ και χάνει το Μουντιάλ

Με ανάρτησή του στα social media ο Στίβεν Τσούμπερ ανακοίνωσε πως θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς συνδέσμους.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ θα απουσιάσει από την ενεργό δράση από τέσσερις έως έξι εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί με την Ελβετία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό, που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης, που μπορώ να είμαι, στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς πού βρίσκεσαι στη ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων για αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτήν τη στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».